Vacatures

Vacature

Stagiair Marketplace Management

breqq!

Volg jij een commerciële HBO-opleiding en wil je graag kennis maken met de wereld van e-commerce, digital marketing en online marketplaces? En ben je op zoek naar een uitdagende en inspirerende meewerkstage vanaf januari 2022? Dan is deze vacature wellicht iets voor jou! Breqq is een e-tailer die via internationale marketplaces consumenten elektronica, software, games, consoles en accessoires verkoopt in Europa.

Wat ga je bij ons doen?

Tijdens deze stage krijg je de kans om een kijkje achter de schermen te nemen in de online retail en meer specifiek in online marktplaatsen zoals Amazon en bol.com. Je leert welke invloed content, aanbod en prijsbeheer heeft op het consumentengedrag. Je bent mede verantwoordelijk voor het up-to-date houden van onze assortimenten op de diverse marktplaatsen. Je coördineert meerdere dagelijkse werkzaamheden uiteenlopende van productopvoer/ -verrijking, retouren, analyses tot customer support. Je ondersteunt het hele team en draagt pro-actief een steentje bij in het signaleren van kansen en/ of trends.

1 +
Super leuke collega's

Wie zoeken wij?

Wij zoeken een HBO-er die flexibel, enthousiast, leergierig, krachtig en doortastend is. Goede kennis van Excel en/ of de Duitse taal is een pré.

Wat mag je van ons verwachten?
Een leuke werksfeer, voldoende ruimte tot zelfontplooiing en een marktconforme stagevergoeding.

Word jij onze nieuwe collega?

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en ben je geïnteresseerd, mail dan je motivatiebrief met CV naar hanneke@breqq.nl
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.